


Μία δια ζώσης αλλά και διαδικτυακή συνάντηση για τον θηλασμό και τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο και στο σπίτι.
Η σωστή και έγκυρη πληροφόρηση, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και η κατάρριψη μύθων και λανθασμένων προσδοκιών γύρω από τον θηλασμό, είναι ίσως η πιο ασφαλής οδός για μια καλή αρχή και συνέχεια στον θηλασμό!
Αυτές είναι μερικές από τις απορίες που έχουν οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και της λοχείας.
Στόχος του σεμιναρίου δεν είναι μόνο οι γενικές οδηγίες, αλλά και οι εξειδικευμένες απαντήσεις και λύσεις, ανάλογα με τις απορίες ή τις ιδιαιτερότητες των συμμετεχόντων.
Θέματα που θα συζητηθούν:
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί 14/04 διαδικτυακά και διά ζώσης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκύους και στους συντρόφους τους αλλά και σε νέους γονείς με θηλάζοντα βρέφη έως 3 μηνών.