


Ο θάνατος είναι ένα θέμα που μας δυσκολεύει πολύ. Ίσως όλα να μπορούμε να τα διαχειριστούμε στη ζωή, αλλά όταν φτάνουμε στο θέμα του θανάτου, οι περισσότεροι από εμάς παγώνουμε.
Και με αυτό σαν βάση, δυσκολευόμαστε επίσης πολύ να επικοινωνήσουμε και να διαχειριστούμε με τα παιδιά, το θέμα αυτό.
– Πώς θα τους το πούμε;
– Πότε; Τι να φροντίσουμε;
– Τι να προσέξουμε;
Όλα αυτά μας απασχολούν, ενώ ταυτόχρονα εμείς προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα δικά μας δύσκολα συναισθήματα γύρω από την απώλεια.
Στο εργαστήριο αυτό θα ακουμπήσουμε τα βασικά ερωτήματα που προκύπτουν μετά από μια απώλεια, για να διευκολυνθούμε στη δύσκολη αυτή περίοδο, και για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά με το παιδί μας, γιατί οι δυσκολίες όταν βιώνονται με αυθεντικότητα και υγιή δεσμό, μπορούν να μας τροφοδοτήσουν ακόμη και στις πιο οδυνηρές στιγμές της ύπαρξης.
Τι κερδίζει κάποιος αν λάβει αυτή την υπηρεσία:
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά το Σάββατο, 09/03 στις 16:00 και θα διαρκέσει 2 ώρες.
Η τιμή για τα μέλη του Project Parenting είναι *25€ (από 30€).
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook.